2007. február 13., kedd

Ma a szívemet láttam...

Ahogy gondoltam, és amitöl kicsit tartottam, a hetem kissé zűrösen kezdődött. Hétfő reggel négy csoportot be kelett tanítanom egy új rendszerben, amit holnaptol lép életbe itt Európában. Ahogy szokásos nálunk a cégnél, volt némi kihívás (inkább probléma), de átvészeltük magunkat ezen. Délutánom meg mindenféle úgyintézéssel ment el. És este meg msn-en beszéltem a párommal, mivel pár napja nem beszéltem vele.

Ma reggel meg azzal kezdődött a napom hogy el mentem az Indiai nagykövetségre, benyujtani a vizumkérelmemet. Kicsit féltem mivel volt némi tapasztalatom kiskoromban, amikor minden nyáron Magyarországra jöttünk. Ennek ellenére az Indiai nagykövetség nyugalmas volt. Vagyis, sokkal nyugalmassab mint mire számítottam. Majd csütörtökön kell majd visszamennem az útlevelem és remélhetőleg a vizumomért. A délutánom meg tele volt telefonos konferenciákkal, miközben próbáltam haladni egy előrejelzéssel egyik szerződésre, ahol egy kis probléma mutatkozott be.

Ma este egyik kollegám édesanyához mentem, aki tüdőorvos. Részben azért mert eddig nem volt időm elmenni a rendszeres szűrésre. Másrészt meg azért mivel egy két héttel ezelőtt, amikor voltam kondizni, kevés levegőm volt. Ma aztán megvolt az átvilágítás. Az olyan szempontbol volt érdekes hogy láttam dobogni a szívemet, miközben éreztem hogy dobog a mellkasomban. A doki szerint a szívem nagyobb mint kéne, de az vaolószinűleg attol van hogy két évig eveztem diákkoromban. De ami neki igazán nem tetszett, az volt hogy hallott egy kis sípolást a jobb tüdőmben. Mivel allergiás vagyok szinte minden pollenre, van egy 25%-os esélyem asztmára. Majd ha visszajövök Indiábol folytatjuk a tezteket.

Holnap reggel lesz egy megbeszélésem a kinti főnökömmel. Múlt héten már egy-két dologrol beszélt. Elvileg azt szeretné ha én lennék a régióra a csoportvezető, vagy ilyesmi. Majd holnap reggel hallom. Egy órá van leblokkolva a napombol...

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia,

Gratula az előléptetéshez, ill. jó olvasni, hogy milyen jól alakulnak a dolgaid. Amszterdamról írtál, tudsz valamit ajánlani amit feltétlenül érdemes lenne megnéznem, mert nem sokára odalátogatok - Heineken múzeum kihagyhatatlan - favorit söröm :)?

K

Independence írta...

Szia K,

Köszi szépen :) Attol függ mit szeretsz csinálni. Ami mindig érdemes: végig gyalogolni a "gracht"-okon (vagyis a csatornák mentén). Ott sok hát és épület van Amsterdam aranykorszákábol. Perssze a Rijksmuseum és a Van Gogh kihagyhatatlanok, de a Rijksmuseum most renoválás alatt van és csak kis része van nyitva. Perssze van az Amsterdami történelmi múzeum is (Gemeentemusuem), ami a volt árvaházban helyeszkedik el. Van nagyon sok korcsma és szórakozóhely, főleg a Leidse Plein és Rembrandtplein környékén. Érdemes más városokat és városkákat is megnézni. Mennyi időre mész?

Névtelen írta...

Mindösszesen 4 napot fogok eltölteni Amszterdamban, köszi az infókat, még van 2 hónapom, hogy megtervezzem a programokat, a szórakozóhelyeket is valószínű meglátogatom. Fényképezni szeretnék, mert gondolom van mit!


K

Névtelen írta...

milyen országban nöttél föl?
a dokinak mondtad, hogy + vagy?
B.

Névtelen írta...

eltuntel a sajat blogodrol? :-)
B.

Névtelen írta...

Szia,

Mikor hallhatunk Rólad?

K

Névtelen írta...

Amszterdamban még érdemes megnézni a Vermeer múzeumot és bár nem olyan jó, mint a londoni, de a Madame Tussauds-ot is.