2009. március 21., szombat

Második nap

Most két napja szedem a bogyókat. Eddig még nagyon nem vettem észre mellékhatásokat, sem a Kivexának (felfújódottság, hányinger) vagy a Stocrinnak (rémálmok meg egyéb finomságok). Csak annyi van, hogy ha éjjel felébredek, hogy menjek wc-re, egy kicsit szédülök, de az is csak sötétben. Ha be van kapcsolva a villany, akkor nem szédülök.

Napközben meg jól érzem magam. Közérzetem jó, megint van kedvem tenni-venni, dolgokat csinálni. Csak edzeni kell megint a testemet, mert 15 perces sétától már ki vagyok. Ez egyetlen dolog, amire tudnék panaszkodni, hogy éjjel csorom víz az ágyam, izzadságtól. De az is majd elmúlik. Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy simán sokkal korábban lehetett volna elkezdeni ezeket a bogyókat és azzal sok problémát ki lehetett volna kerülni.

Most meg hívom Hollandiát. Egyik legjobb barátomnak a feleségének ma van születésnapja.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Nagyon örülök, hogy nem viselnek meg komolyabban a gyórgyszerek. Sokkal jobb lesz így, hogy most már karban lesz tartva a fertőzés.
Ha jól vettem ki az írásodból, napi egyszeri alkalommal kell bevenned a gyógyszereket? Hány darab bogyót kell beszedned egy nap?

Üdv.: goldsgym

Independence írta...

Szia Goldsgym,
Igen naponta egy alkalommal 2 tabletta: egy Kivexa és egy Stocrin. Ez így teljesen tűrhető :-)