2009. április 25., szombat

Itt az alagút vége

Tegnapreggel a Bánhegyi főrovossal volt randim, megbeszéltük a szerdai vérvétel eredményét, mivel most 5 hete szedem a bogyókat. A CD4-számom 296-rol 517-re ugrott, relatív CD4-szám pedig 16-rol 22%-ra ment fel. Vírust nem néztek, de az vélhetően méréshatár környékén vagy alatta van. A Kaletrát még két hónapig fogom szedni és majd júliusban megbeszéljük mi lesz helyette. Most az a főfeladat, hogy az immunrendszerem álljon helyre, hogy mindenféle opportunista hülyeséget le tudjon győzni a szervezetem, anélkül, hogy minden alkalommal kórházba kelljen szaladnom. A főorvos úr a végén még olyan kedves volt, hogy mondta, hogy most júliusig nem is akar már látni ;-)

A júliusi vérvételre is megbeszéltük, hogy miket nézünk. Vírus melett, vasat is fogunk nézni és Herpesz-8 vírust. Ez az utóbbit azért fogjuk nézni, mivel a fogászaton észrevették, hogy a szájpadlásomon egy lilás elszineződés található. Ez lehet, hogy Kaposi sarcoma, aminek az okozója a Herpesz-8-as vírus. Közben a bőrömet is figyelem, de ott, eddig, nem jött elő ilyen elváltozás.

Közben a Kaletra mellékhatása is beköszöntett. Az elején nem volt semmilyen hasmenés, csak sok volt a levegő a hasamban. Azóta már párszor előfordult, hogy épp hogy elértem a a WC-ét. Azóta, bár hová megyek, mindig észben próbálom tartani a legközelebbi WC-ét és ha vidékre utazom, magammal viszek WC-papírt. Jobb, ha az ember fel van készülve vészhelyzetekre.

A múlt hetekben nagyon sokat a voltam a szüleimnél. Pihentem, ettem, probáltam hízni. Nem mindig olyan jól sikerül a hízás, főleg ha az embernek néha rohannija kell a budira. A következő két hónapra az a célom, hogy minimum tartsam jelenlegi sulyomat, ami most 80 kg. Majd, amikor le lesz váltva a Kaletra, akkor következik majd a nagy hízás 90 kg-ra (vagyis az a mostani tervem). Közben munkahelyemen is megmondtam, mikor szeretnék visszamenni dolgozni. Örömmel vették a csoportomban, hogy nem sokára visszamegyek. De közben nagyon észre lehet venni, hogy a hangulat az irodában sokkal rosszabb lett, mint pár hónapja. Mondjuk, nem segít az, amikor az ember körül egyenként különböző csoportokat kirugnak a cégtől. Logikus, ha az embereknél felmerül a kérdés, hogy ők mikor kerülnek sorra. Majd májusban meglátjuk mi lesz...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia. és a hasmenéses mellékhatás meddig tart?elmulik egy idő után?

Independence írta...

Szia, még nem tudom. Az is lehet, hogy a hasmenés más miatt volt, ahogy most derült ki... Amikor többet tudok, megírom...