2009. május 11., hétfő

Csak van még egy szakadék

Tudom, sokáig nem írtam. Az nem jelenti azt, hogy nem vagyok már, csak annyi volt, hogy utóbbi napokban eléggé fáradékony voltam. Azt hittem, hogy ez egy hülye, nehezen gyógyuló és vérző aranyérnek volt köszönhető, amitől vélhetően vérszegény lettem. Nem így volt. Úgy látszik, hogy utóbbi időben, ha van valami gondom, az sosem olyan mint az abc, hanem van mindig valami gubanc.

Nos, pénteken délelőtt a proktológusnál kiderült, hogy az egész végbelemben valamilyen bakteriális fertőzés van, amitől ott teljesen feldőlt az egyensuly. Elképzelhető, hogy az a gyulladás okozta a múlt heti hasmenéseket (hogy biztos legyek ebben még egy hetet kell várnom, ha nincs semmi hasmars, akkor a szervezetem tűri a Kaletrát). Nos, pénteken a proktológus doktornő jól megvizsgált. Elmondtam, hogy HIV pozitív vagyok. Erre mindjárt az volt a kérdés, hogy CD4 és vírus szám hogyan áll. Szépen felsoroltam a számokat. Miután magamat összeszedtem a vizsgálat után (vizsgálati beszámlót inkább cenzuráztam), azt monta el a kedves főorvos asszony, hogy nagyon csunyán be van gyulladva a végbelem, lehet hogy van tályog és/vagy sipoly is. És még a daganat sem kizárt. Erre az utolsóra felnevettem. Amikor a kérdőjeleket láttam a szemében, elnézést kértem és elmondta, hogy ez idén már a harmadik lehetséges daganatos diagnózis amit kapok.

Folytatta azzal, hogy biopsziát kéne venni, de mivel van egy pár kokázati tényező, azt nem merte vállalni, mivel úgy látta van esély, hogy elvérzem. Mivel nem ismerte a gyógyszereimet antibiotikumot sem mert felírni. De mindent leírt és amikor végeztünk irányt vettem a Lászlóba. Miután a főorvos úr elolvasta a proktológus jelentését, felírt antibiotikumot és keddre berendelt vérvételre, hogy megnézzék a véralvadási paramétereket. Közben az antibiotikum hatékonynak bizonyul. Folyt. köv.

3 megjegyzés:

Eighty-Eight írta...

Jobbulást kívánok... kész csoda, hogy ennyi erőd van ilyen sok komplikáció után..
Mindenesetre kitartás!

Névtelen írta...

Én is szeretnék jobbulást kívánni!

Üdv.: gm

Independence írta...

Köszönöm Nektek :-)
Majd lesz valami...