2008. november 21., péntek

Bursistis, sokadik felvonás

Eddig mindig a balkönyökömön jött ki a bursitis. Úgy 3, 4 havonta. Most, nem tudom miért a jobb könyököm lett a szerencsés. Este más levélszámra ettem az algopirint és tubusszámra kentem a Flector krémet és valahogy tudtam aludni, csak óránként ébredtem. Egy óra alvás egyszerre is több mint a semmi, nem?

Ami legjobban zavar, hogy a jobb könyökömmel most csak egy 30 fokot tudom hajlítani, de az is majd rendbe fog jönni. Legalább a bal karom, könyököm teljesen rendben van. Talán itt az ideje a balkaromat erősíteni? Itt van a hétvége, legalább pihenhetek valamit. Ma, úgy döntöttem, hogy itthon maradok. Hál' az internetnek, itthonról képes vagyok belépni a munkahelyi hálozatba és mivel még nyugis időszak van, itthonról is le tudom dolgozni a mai napot.

(Suttogva:) nem akarom elkiabálni, de a bőröm javul, de rendesen. Alig vannak már sebek, ami meg még van, egyre jobban javul. Most az jut eszembe, hogy az is lehet, hogy a bőröm allergiás bőrgyógyászokra. Május óta nem voltam bőrdokinál, azóta, kisebb-nagyobb, hullámvölgyökkel javult a bőröm. Mi lenne, ha még egy évig nem mennék bőrdokihoz? Modelnek mehetnék majd? ;-)

2 megjegyzés:

Pitypang írta...

Jobbulást, Kicsi! :)

Independence írta...

Köszi, Csiga! ;-)