2009. március 8., vasárnap

3. évforduló

Már egy pár napja akartam írni, de eddig nem nagyon jött össze, mivel kb 2 hete olyan fejfájésom van, hogy nem tudom, hogy most hasra, hátra, oldaltra feküdjek, fejre álljak vagy falba vágjam a fejem. Van amikor nem egy kis időre kiáll, de mindig visszajönn és a szünetnek megvan a böjtje. A nyakam hátulján a seb, ahonnan a sebész kivette a nyirokcsomót február 27-én, szépen gyógyul. Múlt pénteken Lászlóban voltam varratszedés miatt. A szebészeten nem tudtak még semmit a szövettani leleletről, ami enyhe csalódás volt, mivel, amikor 27-én a sebész ketté vágta a nyirokcsomómat, lehetett látni, hogy valami baja volt, vagyis a lyymphoma (nyirokcsomórák) gyanú nem alaptalan. A lymphomák egyébként elég nagy csoportot alkotnak. Kb 40 fajta van. Én nagyon drukkolok, hogy a Hodgkin-féle lymphoma legyen, mivel az az egyik legjobban kezelhető fajta.

Jó, annak ellenére, hogy egyik legjobban kezelhető rák, még nem jelenti azt, hogy leányálom lesz ez az év számomra. Minimum 6, de talán 8 hónap kemóterápia a velejáró mellékhatásokkal. Ráadásként sugárterápia is lehetséges és mindez 3 hetes ciklusokban. A lényeg az, hogy ki fogok ebből gyógyulni. Pitypangnak annó megígertem, hogy még évekig fogom zaklatni és néha fejen nyomni. ;-)

Pénteken szebészet után elmentem még az osztályra, fel akartam keresni valakit, akit megismertem ott, amikor februárban az övsömömörömmel bent voltam. Amikor rányitottam az ajtaját nagyon aludt, úgyhogy mentem is azonnal. A földszinten Nellivel találkoztam. Azt mondta, hogy a főorvos úr tudd valamit, megvárom-e, mivel az Istvánba ment. A végén nem vártam meg, mivel reggel nagyon kevesett ettem és már nagyon éhes voltam. Abban maradtunk, hogy majd 3 után hívom a főorvos úrat. Az nem sikerült a végén. Utánna még a Nellinél rákérdeztem arra, hogy mit tud arról, hogy majd hamarosan antiretrovirális kezelést kapok, mivel múlt héten erről a témáról beszéltem a fődokival, mivel egy aggresszív verrucával be kellett mennem. Ha jól értettem a Nellit, akkor majd kedden mindjárt meg is kapom a recepteket. Ami egy kicsit meglepő, mivel, hogy nem várják meg a vérvétel eredményét. Valami miatt nagyon sürgős lett, úgy tünik nekem. Majd kedden kiderül, ha nem hívom fel hétfőn a főorovos urat.

Ja, most veszem észre... Ma van a 3 évfordulója, hogy kiszürtek.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem is! ;)

Névtelen írta...

Szia! Akkor most van gondod bőven de tudnod kell, hogy nagyon-nagyon sokan vagyunk veled lélekben és sok gyógyulást kívánunk neked! Minden rendbe fog jönni!

Üdv.: goldsgym

Névtelen írta...

Nagyon sokat gondolok rád! Vigyázz nagyon magadra! És ne ugrálj! Pihenjél sokat szépen kérlek, és hízzzzállll! :))))

Independence írta...

@Pitypang: számíts rá... vége a nyugodt életednek ;-))

@Goldsgym: köszönöm szépen, ez nagyon jól esik és jobb mint bármilyen gyógyszer :-))

@Thia: akkor most megoldódott, hogy miért csuklok ennyit mostanában ;-)) Olyan vagyok mint egy macska mostanában: Felkelek, hogy tudjak megint aludni egyet... Én akkor fogok tovább hízni, ha te is szeded fel a kilókat. :-P