2009. július 3., péntek

AIDS-es vagyok...

Ma reggel már 9 előtt a váróbn voltam az ambulancián. Változatosság kedvéért most nekem kellett várni a dokira. Úgy sem siettem sehova sem.

Vírusszám most megvolt, htárérték alá ment, vagyis 40 kópia alatt van, de még mindig kimutatható volt valamennyi vírális RNS a véremben. Ezen nem nagyon csodálkozott, mivel nagyon magas szintről indultam. Ez így is szépen alakult, hogy 3 hónap alatt 40 kópia alá mentem. Amíg még kimutatható a vírális RNS a véremben, marad a Kaletra. Majd ha akkor váltunk, amikor teljesen leállt a vírális replikáció. Következő döfőrandi szeptemberben.

Megvolt a HHV-8 eredmény is. Pozitív lett. Ettől az esély, hogy a folt a szájpadlásomon Kaposi sarcoma egyre nagyobb. A 100%-osat csak mintavétel után tudják megmondani. Úgy tűnik, hogy leszenek majd rendszeresen randim Korcsma doktornő vel is emiatt. Most még nem csinálunk semmit a folttal, még csak megfigyelés alatt marad. Ez után már szinte majdnem biztos, hogy az év eleje óta AIDS-es vagyok. A kéthetes övsömör sztori már nagyon gyanús volt. De most, hogy kiderült, hogy a foltom majdnem biztosan Kaposi sarcoma, szinte biztos nálam az AIDS diagnószis. Az egészben a jó hír, hogy még abból is ki lehet mászni és rendbejönni...

4 megjegyzés:

PositivAttitudes írta...

Nem megyek bele közhelyekbe. Felesleges.

Kitartást!

Independence írta...

Köszönöm! Meglesz, most már annyi megvolt, hogy most feladni baromság lenne ;-)

kor írta...

Én is kimásztam belőle, úgyhogy hajrá.

Independence írta...

Szerencsére sokan kimásztak belőle, gyógyszereknek köszönhetően :-)