2007. január 7., vasárnap

Nyűgős vagyok

Ma nyűgős vagyok. Ennek több oka lehet, ami az állapot kezelését nem könnyebíti meg. Én most arra tippelek hogy a múlt hét, múlt két hét kicsit túl sűrű volt és emiatt kicsit kipurcanttam. Aludtam is sokat (meggyőzőnek hangzik?) Inkább mondjam azt hogy aludtam normálisan. Ma fél 11kor keltem ki az ágybol és szinte egész nap lógtam mint a bizonyos váladék. Egészen 3-ig sikerült nem felöltöznöm. Most aztán 4kor sikerült magamat hátsómba rugni hogy csináljak valamit. Csináltam is... elmentem a boltba és vettem egy pár dolgot. Magamat megajándékoztam szaloncukorkával. A közértem több szaloncukrot vásárolt be, mint amit el tudott adni. Azért van most a "vegyen hármat egy csomag árán"-nevü akció. És mivel ha legyen kövér, legyen lúd, vettem is három csomaggal: egy banános, egy tejbegrizses (még nem kóstoltam, úgyhogy ne fikázzatok) és egy vaniliás izű csomagot.

Holnap melóznom kéne, nincs kedvem, de tudom hogy úgyis be fogok menni. Még egy félzűrűs nap vár rám. Nem annyira rossz ami múlt héten volt, de nem fogok unatkozni, az tutti.

Közben már azon gondolkozom hogy februárban mikor menjek szabira hogy megláogassam a páromat. Most a hétvégén eléggé hiányzot nekem. Bár mennyire is tudok vele összveszni, hiányzik. Nemtom mi lesz ezzel a kapcsolattal hooszú távon, majd meglátom. Lehet hogy kimegyek hozzá? Nemtom, minden lehetségés.

Ja, most hogy átolvasom az egészet, rájöttem hogy nem írtam fel minden okot a nyűgős állapotomra. Egy pár hónapja már egy dudor nő a nyakamon. Nem nagyon feltűnő még, de már a tükörben észre szoktam venni. Ez is most ott van a listán azokkal a dolgokkal amit a dokival szeretnék megbeszélni. Lehet hogy semmi, de szoktam mindig egy kicsit aggódni ha valami nincsen rendben.

Most épp a ma esti programomon morfondírozok. Menjek-e kondizni, moziba vagy mást csinálni. Egyenlőre lehet hogy a kondi lesz, de az még nem 100%-os... néha nagyon változékony szoktam lenni, de lustának is lehet nevezni.

No, ennyi a mai napra.

4 megjegyzés:

shivamantra írta...

szia. örülök, hogy te is írsz.

Névtelen írta...

ez az alvás dolog érdekes, az utóbbi két hétben én és más ismerőseim sem tudtak felkelni 11 előtt, a mai nap kivételes. pedig nem foghatjuk az időjárásra, igazán olyan idő volt az utóbbi napokban (legalábbis délután), ami miatt érdemes felkelni. rossz, ha értelmetlenül megy el a nap, nem?

Independence írta...

Shiva,

Köszi, hosszabb folyamat volt hogy elkezdjem, de eddig nekem tetszik.

Independence írta...

korenaer,

Hát igen. Nem jó ha egy nap csakúgy elmegy és nem csinálhattál semmit. Bízzunk benne hogy tavaszra mindenki azért fel fog évredni ;-)