2008. május 26., hétfő

Megvolt

Megvolt. Ma megtartottam egy sorozat értékelést, többek közt a kollegával, akinek a teljesítménye már hónapok óta elmaradt az elvárttal. Két órás beszélgetés volt, az egészben az volt a rossz, hogy a saját hibáit nem látta, minden mást okolta az elmaradó teljesítmény miatt. Részben megkönyebűltem, de részben még tartok attól, mi fog következni. Azt beszéltük meg, hogy 3 hónapot kap, hogy valami mást keres magának. Amikor azt hittem már, hogy megbeszéltünk mindent, akkor megint valami kibúvót talált, amivel meg akarta magyarázni, miért nem volt képes teljesíteni.

Ez az egész, egyébként semmikép a hobbiam közé fog tartozni. Ez most a második alkalom, hogy valakinek megmondom, hogy jobb, ha valami mást keres. Az első alkalommal együtt csináltuk egy volt supervisorommal. Ott az illető meg is köszönte, mivel nagyon nem szerette a munkát. Ez volt az első alkalom, hogy egyedül el kellett mondani a nagy hírt.

A héten meg még el fogok menni, ha tudok időt szorítani, egy lakás vételéről tárgyalni. Szép lakás, nagyon jól rendben van tartva, alacsony rezsijű. Ha minden zökkenésmentensen megy, akkor el is képzelhető, hogy ősz előtt be is tudok költözni. De mielőtt elkiabálom magam: először sikerüljen a tárgyalás és a lakáshitel felvétel. Mindezt még utazásom előtt el szeretném kezdeni... Megint nem fogok nagyon unatkozni, ahogy most látom a dolgokat... (folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések: