2008. augusztus 29., péntek

Már lassan bútordarab leszek Rotterdamban

Itt Rotterdamba vagyok most pár órája. Beültem az egyik irodába, szemben egyik kollegámmal. Itt Hollandiában ketten tudják, hogy mit csipelek magammal. Ő az egyik. Amior bejöttem, bementem az irodába, leültem a kollegával szemben lévő helyre. Már lassan olyan, mintha naponta oda járnék dolgozni, a Pesti iroda helyett. Legfeljebb az van, hogy megkérdezz egy-két kollega, hogy megint itt vagyok, meddig maradok és hogy velem minden rendben van-e? Persze, minden rendben, csak egy kicst fáradt vagyok, az logikus, ha az ember hajnalban, háromnegyed négykor kel, nem? Persze, hogy az természetes. Főleg, ha a repülóút után még egy 2,5-3 órát beül a volán mögé.

Amikor Ferihegyre érkeztem, új tapasztalatra tehettem szert... Tele volt a gép és nem tudtak helyet adni nekem, úgynevezett standby-on voltam. Legrosszabb esetben nem vittek volna el. legjobb esetben meg üzleti osztályon kapthattam volna helyet. A végén egyszerű turista osztály lett.

Kb egy óra múlva megyek Hágába. Utázás fárasztó. Hétfőn folytatom a melót...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mivel utaztatok ?

Independence írta...

Taxival mentem reptérre, onnan Brüsszelbe repültem ahol felvettem a bérelt kocsit és elmentem Rotterdamba, autópályán. Egyedül utazom, egyébként... :S