2007. augusztus 4., szombat

Hétvége

Tegnap nem is volt annyira vészes mint gondoltam a nap elején. Este nyolcre végeztem, meg volt minden. A városnézés a hollandokkal meg jó sikerült. Legalább azt mondták, hogy nagyon tetszett amit mutattam nekik. Először villamossasl elmentünk a lánchídig, a Budavári siklóval felmentünk a várba, a palotátol megnéztük a kilátást, elsétáltünk a Mátyástemplomig, le a lépcsőkön a halászbástyánál, át a Lánchídon a Bazilikához. Földalattival elmentünk a Hősök terére és aztán vissza. Kicsit késtem a telefonos konferenciámról, de annak ellenére is még rekord idő alatt megvolt. Összesen három óra alatt megvolt a kis túra.

A nap vége felé édesanyám még felhívott. Vérvétel után mondtam egyszer, hogy eredméynt majd augusztus 3. kapom és megkérdezt, hogy hogy vagyok és mi volt az eredmény. Miután elmondtam a számokat, rákérdezett, hogy ez mit is jelent így. Röviden is tömören elmondtam neki és úgy tűnt, hogy meg volt vele elégedve.

Közben ma meg készülődök egy esküvőre. Egyik kollegináé. Közben még be is kéne vásárolnom és ma reggel meg kellemetlen meglepetés ért. A hűtőm nem hűt, hanem fagyaszt... majd esküvő után azzal is kéen foglalkoznom. De most az van, hogy a reggelim megfagyott. Közben már kivettem, hogy megolvadjon a fél liter joghurt, de mire az megolvad, lassan ebédelni kell... Asszem kiugrok a közértbe egy pár zsemléért.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

még mindig jobb, mintha NEM fagyasztana. tesco gazdaságos úszómedence gyártásában jó vagyok.. :)

Névtelen írta...

Independence!
Honnan látszik rajtad, hogy a külföldi vagy? A hollandszőke hajad? A ruházat? Vagy a szeplős arc?:) Esetleg az akcentus? érdekelne...

Dementia Schikk írta...

Egyszerűen a hátára van írva: Balek.
Hiányzik belőle a posztkommunista-kapitalista agresszió.

Independence írta...

@Nes:

Te leszel az első akit hívni fogok, ha kell a Tesco gazdaságos úszómedence... :-P

@Anonímus:
Nem tudom, mi alapján mondják rám azt, hogy külföldi. Talán nem én lennk a legjobb ember akitől ezt meg kéne kérdezni (a Schatzi-t (Dementiát) sem kérdezd, mivel elfogult... :-P)

@Dementia:

Köszönom, Szívem. Tudtam, hogy rád tudok számítani. :-P