2007. április 19., csütörtök

Dicséret oda-vissza


Bőven lenne mit csinálnom itt az irodában, de valahogy nemtudok mostanábban egyröl kettőre jutni. Ma reggel volt egy másfél órás beszélgetésem a kinti főnökömmel (egy óra helyett). Az nem is volt rossz. Elvileg mindenki kint nagyon megvan elégedve a munkámmal. Amikor ezt hallottam ez nagyon jót tett. Megint felbukkant az hogy a kinti főnököm azt szeretné hogy csoport vezető legyek. Az itteni menedszerem ezt nem nagyon pártolja, mert szerinte már így is túl sokat dolgozom. Én meg úgy vagyok hogy élvezem amit csinálok és az ad is energiát hogy bírjam. Meg arrol is volt szó hogy van egy negyed éves utazási keretem. Negyedévente maximum kétszer utazhatok ki, probléma nélkül. Még azt is megkérdezte a kinti főnököm hogy mit szólnék hozza ha a jövőben lenne munkahelyem kint...

Ma is a Schatzi a blogját napközben többször is meg szoktam nézni. Valahogyan nemtudom őt a fejemböl kirobbantani. Ilyen szempontbol hasonlít rám amikor mDe minden alkalommal ha valami újat ír, vagy leröhögöm a gatyámat, vagy elgondolkozom azon amit írt. De minden alkalommal a blogja olvasása után jó kedvem támad. Közben kéne foglalkoznom is az utammal. Jövő héten indulok, kéne még mosni, ajándékokat venni, stb. Röviden készülődni. De sincsen most túl sok kedvem. Meg kéne emberelnem magam.

Ja, most jutt eszembe. Meg kell csinálnom a francia házimat. Holnap reggel órám lesz és a héten nem csináltam még semmit sem. A holnapi feladatok közé tartozik hogy aktívkodni és passzívkodni kell külömböző igeidőkben. Na jó, megyek még egy kakaóért és csinálok valamit.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

HOva utazol?
B.

Independence írta...

Észak-nyugat Európába ;-)